Naša učenica nosilac crnog pojasa 1.dan ! 14.08.2020.godine, održano je takmičenje u Taekwondo. Učenica naše škole, Džejla Kapetan, položila je za crni pojas. Zvanično je evidentirana u svjetskom registru tkd-a, kao nosilac crnog pojasa 1.dan. Čestitamo ti Džejla! Želimo ti još mnogo uspjeha…

UNESCO je proglasio Svjetski dan učitelja 1994. godine, a koji je prepoznat kao jedan od najvažnijih za razvoj društva. Učitelji, nastavnici i profesori su najvažnija sila i pokretač za stvaranje obrazovanih individualaca.

Upućen poziv Nogometnog saveza BiH našem učeniku! Naš učenik Salih Husić dobio je poziv Nogometnog saveza BiH na međunarodnu prijateljsku utakmicu U19 reprezentacije BiH Indonezija – Bosna i Hercegovina, koja će se odigrati 25.09.2020.g.

Osvojeni double-u u kategoriji do 16 godina !!! Naša učenica, I razreda, Emina Lagarija trenira tenis i perspektivni je sportista. Pratimo njene uspjehe već duže vrijeme. Na Europskom turniru u Podgorici, 22.09.2020. godine, u kategoriji do 16 godina, osvojila je double. Bravo Emina!!!

Prva vježba iz predmeta Digitalni dizajn.Rad učenica IV razreda:Dzene Kuduzovic i Mirne Raggab.

Pages